Mrs. Rose is een professioneel salon orkest dat muziek speelt uit de jaren ’20.
Zangeres Tineke Roseboom zingt van Singing in the Rain tot Roses of Picardy, Rio Nights om weg te dromen en de Charleston om te swingen!
Aan haar zijde Gosia Stolte (viool) Renata Karasiak (cello) Marinus van Grootheest (trompet) Joran Lammers (saxofoons) Bernard van Wolde (klarinet) Hans de Leeuw (piano) Katrin Ebbert (contrabas) en Edwin Rosmulder (slagwerk).

Het negentallig gezelschap heeft een gevarieerde samenstelling; van jong tot oud, en met achtergronden van klassiek tot jazz. Het is een ideale mix gebleken om de bijzondere en theatrale muziek van de jaren ’20 te vertolken.

Met Mrs. Rose haalt u negen getalenteerde muzikanten in huis met zangeres Tineke Roseboom als muzikale blikvanger. Mrs. Rose zal u in een avond- of middag vullend programma meevoeren naar de roerige jaren ’20 van de vorige eeuw. Ze verzorgen concertprogramma’s, achtergrond muziek en dansmuziek. U kunt hierbij denken aan gelegenheden als: high tea, tuinfeest, bruiloft, verjaardag, cruisevakantie, theater, concert, stijldans event, festival, etc.

www.mrsrose.nl