Winnares Vrouw in de Media Award 2017 – Gelderland

vrouw in de media Award

En de Vrouw in de Media Award 2017 – Gelderland gaat naar: Tineke Roseboom!!!

Zangeres Tineke Roseboom ontvangt de Vrouw in de Media Award 2017 voor Gelderland. Roseboom heeft zich in 2017 volgens 26,5 procent van de stemmers het beste in de media geprofileerd.

Sopraan Tineke Roseboom is een zangeres in hart en nieren. Ze wil mensen in andere sferen brengen door muziek. In 2017 won ze al de Edese Cultuurprijs. Een greep uit de motivaties: Geweldig mooie stem, fantastische zangeres, breed bereik, ongekunstelde presentatie. Zangeres van wereldformaat. Werkt hard aan haar carrière. Inspireert en enthousiasmeert door haar performance. Super zangeres en zangpedagoge, die met haar optredens bijdraagt aan het doorbreken van rolpatronen.

De Vrouw in de Media Award, een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt, is naast de landelijke awards nu ook in de provincie Gelderland. De initiatiefnemers zetten zich in voor het vergroten van de zichtbaarheid van vrouwelijke deskundigen in de media.

Op voordracht van journalisten en het publiek zijn tien landelijke vrouwelijke deskundigen geselecteerd en per regio/provincie ook nog eens tien experts die in aanmerking komen voor een eervolle vermelding. En er is de aanmoedigingsprijs You Go Girl Award.